Verover de wegen op een e-bakfiets van Carqon, zakelijk en privé

25 January 2023 | Jacolien | 988 keer bekeken

Licht trappen en veel kilometers maken. Dat kunnen de elektrische bakfietsen van Carqon maar al te goed. Het Nederlandse bakfietsmerk Carqon is sinds 2020 actief en wat ze doen, doen ze extra goed. Over ieder onderdeel is goed nagedacht. Het eindresultaat mag er zijn: de ideale bakfietsen voor ambitieuze ouders en ondernemers. Wat je bestemming ook is, de e-bakfietsen van Carqon brengen je er veilig, snel en efficiënt naartoe. 

Haal alles uit je gezinsleven met de Carqon Cruise

Ga voor het maximale met de Carqon Cruise. Een dagje met de kinderen naar het bos, een leuk museum of gewoon naar school? Op deze gezinsfiets fiets je soepel naar elke bestemming. Zelfs met een bomvolle bak. En dat is onder andere te danken aan de krachtige Bosch Cargo Line middenmotor. Fiets je graag lange afstanden? Op de Carqon e-bakfietsen passen 2 accu’s, zo leg je met gemak 120 tot 140 kilometer af. 

De gezinsvriendelijke Carqon Cruise heeft nog meer in z’n mars. Dankzij de onderhoudsvriendelijke belt, het aluminium frame en de bak van EPP (een materiaal dat ook in de auto-industrie gebruikt wordt) fiets je lekker vlot door. De lichtgewicht bak is erg veilig en comfortabel. Dit komt door de robuuste buitenkant van Dibond en het zachte EPP aan de binnenkant. De hoge kraag op de bak zorgt voor extra bescherming van de nek.

Waar je ook naartoe gaat, de Carqon Cruise is een geweldig en duurzaam alternatief voor de auto. Ga voor avontuur en maak onderweg een statement op je Carqon e-bakfiets. Welke kleur frame is je favoriet? 

vrouw met kind in carqon elektrische bakfiets

Carqon Flatbed, de alleskunner voor ondernemers

Het vervoer van goederen wordt met de Carqon Flatbed wel heel makkelijk gemaakt. Deze elektrische fiets heeft voorop een groot laadplatform en is voorzien van 3M™ Antislip Tape. Zo maak je samen met de bevestigingssleuven, sterke haken en het railsysteem elk pakket of voorwerp veilig en stevig vast. Want je wil natuurlijk niet dat de boel verschuift onderweg.

Binnen én buiten de stad scoort deze zakelijke bakfiets van Carqon buitengewoon goed. Met de krachtige Bosch Cargo Line motor en onderhoudsvriendelijke belt bezorg je pakketten in een lekker tempo. Kies je voor een dubbele accu, dan vergroot je de actieradius en trap je zo 120 tot 140 kilometer weg. 

De Carqon Flatbed is heel wendbaar door het sportieve frame en de kabelbesturing. Zelfs in de meest smalle straten vind je moeiteloos je weg. Kortom, deze alleskunner is ideaal voor elke ondernemer. Van pakketbezorger tot klusser. Laden klaar? Fietsen maar.

een carqon flatbed

Extra gemak onderweg met de Carqon accessoires

Maak je fietsritten compleet met de handige Carqon bakfiets accessoires. Te beginnen bij de accessoires die je passagiers en de bakfiets tegen weersinvloeden beschermen. Want in Nederland valt jaarlijks flink wat neerslag. Daar weet Carqon wel raad mee. Met de sterke regentent blijven de kinderen onderweg lekker droog. Vervoer je goederen? De Carqon beschermhoes voorkomt dat je kostbare lading nat wordt. 

De Carqon Cruise is er ook voor de allerkleinsten. Schaf de veilige Carqon Maxi-Cosi drager aan en neem je baby veilig en gezellig mee op pad. Over veilig gesproken… Met de Lockride beveilig je de kostbare Carqon bakfiets extra goed. En wil je nog wat extra comfort in de bak? Op het heerlijk zachte en waterdichte zitkussen voor 2 voelen je kinderen minder van oneffenheden in het wegdek.

carqon elektrische bakfiets

Lease een elektrische bakfiets van Carqon

Wil je ook graag het beste van het beste, maar liever geen hoge aanschafkosten? Kies dan voor lease. Voor een vast bedrag per maand geniet je dagelijks van het comfort van Carqon. Zaken als je schade- en diefstalverzekering, onderhoud en reparatie zitten hier gelijk bij inbegrepen. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan met je Carqon e-bakfiets. Wel zo prettig, toch?

Test het comfort van Carqon 

Je bent vast benieuwd naar de superieure e-bakfietsen van Carqon. Plan een proefrit bij een van de JUIZZ-filialen en ervaar zelf het comfort en gemak van Carqon, zakelijk en privé.

Bekijk alle elektrische bakfietsen van CarqonMeer e-bike blogs