Vier de lente bij JUIZZ

Het voorjaar is de beste tijd van het jaar om er lekker vaak op uit te gaan met je e-bike. Extra leuk: heel veel elektrische fietsen en bakfietsen zijn tijdelijk lager geprijsd bij JUIZZ.

Test jouw favoriete e-bike van Lovens, Urban Arrow, Riese & Müller, Trek of Kalkhoff bij jouw JUIZZ store. Of bestel ‘m direct online. Laat het mooie weer maar komen!

Bekijk alle deals Vind jouw JUIZZ store

Krijg een Wildride peuterdraagzak cadeau bij Urban Arrow

Waar je ook naartoe gaat met je kindje, met de bakfietsen van Urban Arrow is iedere rit een beleving van plezier en comfort. Tijdelijk krijg je bij aankoop van de Family een Wildride kinder draagzak (t.w.v. € 89) cadeau. Met deze heupdrager neem je je peuter eenvoudig mee naar je bestemming, vanaf het moment dat je je bakfiets hebt geparkeerd. Een leuk en praktisch hulpmiddel als je samen naar het park, de speeltuin of de supermarkt gaat.

Bekijk deelnemende bakfietsen Vraag je Wildride draagzak aan

Ontvang een regenhuif cadeau bij je nieuwe Urban Arrow

Tijdelijk krijg je de Urban Arrow regenhuif (t.w.v. € 379) gratis bij een Urban Arrow Performance Plus of Urban Arrow Family Cargo. De huif is een musthave, want natuurlijk wil je dat je kinderen ook op natte dagen comfortabel in de bak van je Urban Arrow kunnen zitten. Het werkt heel eenvoudig. Koop een actiemodel van Urban Arrow, online of in een JUIZZ store, tussen 15 mei en 15 juli 2024. Registreer voor 29 juli 2024 je bakfiets en vraag op de registratiepagina direct de regenhuif aan. Vervolgens wordt de regenhuif snel bij je thuis afgeleverd.

Bekijk actiemodellen Vraag je gratis regenhuif aan

Win je aankoopbedrag terug bij Trek

Rij je straks helemaal gratis op een gloednieuwe Trek? Koop in april of mei een fiets van Trek bij JUIZZ en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Upload je aankoopbewijs en maak automatisch kans. Daarnaast verloot Trek tijdens de actieperiode wekelijks 250 euro onder de nieuwe Trek-rijders die in die week een aankoopbewijs hebben geüpload.

Bekijk alle actiemodellen Upload je aankoopbewijs

Gratis regenhuif bij aankoop van een Lovens Explorer met smart systeem

Buitje op komst? Dat is voor jou geen reden om je bakfiets te laten staan, want natuurlijk heb je altijd de regenhuif bij de hand. Zo zitten je kinderen heerlijk droog. Schaf jouw Lovens Explorer met smart systeem aan voor 1 juni 2024, want dan krijg je een regenhuif ter waarde van € 359 cadeau! Het aanvragen is zo geregeld. Upload uiterlijk 30 juni 2024 het aankoopbewijs. Daarna wordt de Lovens regenhuif gratis bij je thuisbezorgd.

Bekijk actiemodellen Vraag je gratis regenhuif aan