Geniet langer van je fiets met regelmatig onderhoud

Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkom je dat kleine mankementen aan je fiets blijvende schade veroorzaken. En onze experts in de werkplaats weten precies wat belangrijk is. Ons advies? Plan minstens één keer per jaar een onderhoudsbeurt. Een halfjaarlijkse check is het beste, bij voorkeur kort voor en na de winter. In de koudste maanden van het jaar worden straten geregeld bestrooid met pekel. Dat maakt wegen een stuk veiliger, maar het is funest voor je fiets.

Heb je recht op 5 jaar garantie op je fiets? Dan is het zelfs verplicht om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Hier vind je meer informatie.

Geniet langer van je fiets met regelmatig onderhoud

Breng je fiets langs voor onderhoud of reparatie

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets? Of is er iets kapot en heb je reparatie nodig? In onze BOVAG-gecertificeerde werkplaatsen gaan deskundige monteurs graag met je fiets aan de slag. Ook is het mogelijk om onze service-aan-huis-bus langs te laten komen voor een onderhoudsbeurt. Wil je een afspraak maken in één van onze werkplaatsen of bij je thuis? Bel of mail ons, dan is het zo geregeld.

Maak een afspraak
Breng je fiets langs voor onderhoud of reparatie

5 jaar garantie bij geselecteerde fietsen

Heb je een fiets bij JUIZZ gekocht? Dan krijg je standaard 2 jaar garantie op slijtvaste onderdelen. Bijvoorbeeld op de motor, accu en het display. Bij bijna alle e-bikes en bakfietsen krijg je 5 jaar garantie, zodat je nog langer zorgeloos kan fietsen. Het is belangrijk dat je regelmatig onderhoud laat uitvoeren als je de garantie wil behouden. We helpen je daar natuurlijk graag bij.

5 jaar garantie bij geselecteerde fietsen

Meestgestelde vragen

  • Heb je je elektrische fiets of bakfiets met Bosch of Shimano motor op of na 1 januari 2022 bij ons gekocht? Dan heb je recht op 5 jaar garantie. Regelmatig onderhoud is een vereiste. We vragen je 3 tot 6 maanden na aanschaf van je fiets een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Daarna is jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Maak je veel kilometers? Bij iedere 3000 kilometer moet je fiets ook onderhoud hebben gekregen. Via onze klantenservice maak je eenvoudig een afspraak.
  • Heb je je e-bike, elektrische bakfiets of speed pedelec bij JUIZZ gekocht? Dan is de eerste onderhoudsbeurt gratis. Wat je voor een reguliere onderhoudsbeurt betaalt is afhankelijk van het type fiets. Het onderhoud van een e-bike kost 80 euro, van een speed pedelec 160 euro en van een elektrische bakfiets 120 euro. Breng je een fiets ter reparatie langs? Dan rekenen we een uurtarief van 80 euro voor reparatiewerkzaamheden, ongeacht het type fiets. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.
  • Is er iets kapot aan je fiets en valt het binnen de garantie? Natuurlijk verhelpen we het probleem dan kosteloos. Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken. We zullen er vervolgens alles aan doen om het defect snel te verhelpen.
  • Heb je service of onderhoud nodig voor een elektrische fiets die je niet bij JUIZZ hebt gekocht? Dat is meestal geen probleem. Neem contact met ons op en benoem het merk en model. Dan kunnen we voor je nagaan of we de juiste gereedschappen hebben voor je fiets.
Maak een afspraak