Onderhoud

Het is belangrijk dat je je e-bike regelmatig laat controleren door een deskundige. Zo kan je zorgelozer fietsen en meer van je ritten genieten. Wil je een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt in een JUIZZ werkplaats? Bel 085-0661150 of stuur een e-mail voor een afspraak. Het is ook mogelijk om een servicemonteur op een locatie naar keuze te laten komen, binnen Nederland. Je betaalt dan wel voorrijkosten.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

Voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike in een JUIZZ werkplaats betaal je 75 euro, ongeacht het type fiets. Voor onderhoud aan huis betaal je 19,50 euro voorrijkosten. Is het een nieuwe bij JUIZZ bestelde e-bike en gaat het om de eerste onderhoudsbeurt? Dan krijg je een korting van 35 euro. De tarieven voor het onderhoud zijn exclusief eventueel te vervangen onderdelen.

Wanneer is de eerste onderhoudsbeurt?

Met goed en regelmatig onderhoud kan je langer zorgeloos genieten van je nieuwe e-bike. Hiermee voorkom je vroegtijdige slijtage en verleng je de levensduur. Ook om je garantie te behouden is het belangrijk dat de e-bike het juiste onderhoud heeft gehad. Het onderhoud moet uitgevoerd worden tussen de 5e en 6e maand na ontvangst van je fiets of eerder wanneer je 1000 kilometer aantikt.

Hoe maak je een onderhoudsafspraak?

Een afspraak plan je eenvoudig in via de JUIZZ klantenservice. Bel 085-0661150 of stuur een e-mail