Onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat jij zorgeloos kunt genieten van je fiets. Daarom kunnen wij ook het onderhoud van je elektrische fiets verzorgen. Hiervoor kan je terecht bij de werkplaats in één van de JUIZZ-filialen. Daarnaast heeft JUIZZ een eigen servicenetwerk met servicebussen. Hiermee is het mogelijk om onderhoud op locatie uit te voeren. En gaat er iets stuk aan je fiets wat onder de garantie valt? Dan komen wij dit in het eerste jaar gratis bij je thuis repareren.

Heb je het servicepakket Comfort of Zorgeloos aangeschaft? Dan is de onderhoudsbeurt aan huis inbegrepen en ontvang je automatisch een herinnering wanneer het tijd is om een afspraak in te plannen voor onderhoud.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

Op de eerste onderhoudsbeurt krijgt u bij ons korting. Deze moet uitgevoerd worden tussen de 5e en 6e maand na ontvangst van je fiets, of wanneer je voor die tijd bij de 1000 kilometer bent. Laat je de onderhoudsbeurt uitvoeren in één van onze eigen werkplaatsen, dan kost een eerste beurt € 45,-. Iedere opvolgende onderhoudsbeurt in één van onze werkplaatsen bedraagt € 75,-. ongeacht het type fiets dat je hebt. Wanneer we aan huis komen kost een eerste onderhoudsbeurt € 60,- ongeacht het type fiets dat je hebt. Iedere opvolgende onderhoudsbeurten aan huis bedragen € 90,-. Gaat er iets stuk aan je fiets wat onder de garantie valt? Dan komen wij dit in het eerste jaar gratis bij je aan huis repareren. In het tweede jaar betaal je hiervoor € 35,- voorrijkosten. *De tarieven voor het onderhoud zijn exclusief eventueel te vervangen onderdelen.

Let op: onderhoud aan huis doen wij alleen in Nederland.

Wanneer is de eerste onderhoudsbeurt?

Met goed en regelmatig onderhoud kan je zorgeloos genieten van je nieuwe fiets. Hiermee voorkom je vroegtijdige slijtage en verleng je de levensduur van je fiets. Ook om je garantie te behouden is het belangrijk dat de fiets het juiste onderhoud heeft gehad. Wij adviseren om de eerste servicebeurt tussen de 5e en 6e maand na ontvangst van je fiets uit te laten voeren, of als je voor die tijd bij de 1000 kilometer bent. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs kennen je fiets van A tot Z. In onze BOVAG-erkende werkplaatsen worden alle werkzaamheden met de hoogste kwaliteitsstandaard en beste onderdelen uitgevoerd.

Tijdens de eerste onderhoudsbeurt checken we 9 belangrijke punten:

  1. Bandenspanning
  2. Remmen
  3. Versnellingen en lagers
  4. Ketting- en kabelspanning
  5. Accu en software
  6. Verlichting
  7. Stuurinrichting
  8. Bouten en moeren
  9. Naven, assen en balhoofd
  10. Spaakspanning

Bel (085) 07 177 29 om een afspraak te maken voor een eerste onderhoudsbeurt.

Waarom jaarlijks onderhoud?

Om de levensduur van je fiets te verlengen en maximaal van je fiets te kunnen blijven genieten, adviseren we om minimaal eens keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bij dit reguliere onderhoud worden alle onderdelen nagelopen en waar nodig bij- en/of afgesteld. Een afspraak kan je eenvoudig inplannen via onze klantenservice. Bel (085) 07 177 29 om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie.