Onderhoudsbeurt

Het is belangrijk dat je je e-bike regelmatig laat controleren door een deskundige. Zo kan je zorgelozer fietsen en meer van je ritten genieten. Plan daarom regelmatig een onderhoudsbeurt in, in een winkel of op een locatie naar keuze.

Hoe maak je een onderhoudsafspraak?

Een afspraak plan je eenvoudig in door jouw dichtstbijzijnde JUIZZ store te bellen of een mail te sturen. Wil je dat een servicemonteur bij je thuis of op je werk langskomt? Neem dan contact op met JUIZZ klantenservice.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

Voor een onderhoudsbeurt aan je e-bike in een werkplaats betaal je 85 euro, ongeacht het type e-bike. Is het een nieuwe bij JUIZZ bestelde fiets en gaat het om de eerste onderhoudsbeurt? Dan krijg je een korting van 35 euro. Je moet de afspraak dan wel binnen een half jaar na aflevering van de e-bike hebben ingepland, of eerder als je er al 1000 km op gereden hebt. Voor onderhoud op locatie rekenen we 19,50 euro voorrijkosten. De tarieven voor het onderhoud zijn exclusief eventueel te vervangen onderdelen.

Hoe vaak is onderhoud noodzakelijk?

Met goed en regelmatig onderhoud kan je langer zorgeloos genieten van je nieuwe e-bike. Hiermee voorkom je vroegtijdige slijtage en verleng je de levensduur. Ook om je garantie te behouden is het belangrijk dat de e-bike het juiste onderhoud heeft gehad. Het eerste onderhoud moet uitgevoerd worden tussen de 5e en 6e maand na ontvangst van je e-bike of eerder wanneer je 1000 kilometer aantikt.