Zoeken

Riese & Müller, elke rit is een feest op deze fietsen van topkwaliteit

25 January 2023 | Jacolien | 5658 keer bekeken

Niet één e-bike voor iedereen, maar voor iedereen de best passende e-bike. Dat is het motto van Markus Riese en Heiko Müller. Deze 2 Duitse heren hebben elektrisch fietsen naar eigen zeggen opnieuw uitgevonden. Ze doen geen concessies op het gebied van kwaliteit. En dat slaat aan. Wat ooit begon in een garage is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen in de fietswereld. Nieuwsgierig? Lees snel meer over de beroemde e-bikes van Riese & Müller.

De Riese & Müller Supercharger, voor wie een fietsrit niet lang genoeg kan duren

Waar je ook heen gaat, de Supercharger brengt je er snel naartoe. Deze Riese & Müller e-bike is meer dan compleet. Denk alleen al aan de traploze naafversnelling en de onderhoudsvriendelijke belt drive. En deze krachtpatser heeft niet voor niets de naam ‘Supercharger’ gekregen. Door het accuvermogen (tot wel 1.250 Wh) in combinatie met de Bosch Performance Line CX motor leg je op de Supercharger flinke afstanden af zonder laadpauzes. Ervaar de grenzeloze vrijheid die deze e-bike je geeft.

Een man met een gele Riese Müller e-bike

Ongekend rijplezier met de Riese & Müller Charger3 

De Charger3 van Riese & Müller is een toegankelijke e-bike voor een breed publiek. Perfect voor je dagelijkse rit én voor langere afstanden. De duurzame belt drive, traploze versnelling, de Bosch Performance Line CX motor, de veilige LED-verlichting… alles klopt. Deze e-bike is verkrijgbaar met hoge en lage instap, verschillende displays, brede banden (de GT-variant) en de duurzame Rohloff-naaf. Kortom, op de Riese & Müller Charger3 is het zien en gezien worden. 

De Riese & Müller Charger4, maximaal comfort onderweg

Gegarandeerd fietsplezier heb je op de Charger4. Deze elektrische fiets van Riese & Müller ademt namelijk rijcomfort. Met name door de verende voorvork en verende zadelpen. Wil je nog een paar boodschappen halen? Of ga je naar je werk? Op de Charger4 leg je elke kilometer met het grootste gemak af. En dat alles dankzij de geïntegreerde accu van 750 Wh en de krachtige Bosch Performance Line CX motor. Door het display en de LED Remote zie je de belangrijkste informatie in één oogopslag. En door de permanente verlichting met daglichtlampen ben je extra goed zichtbaar, wat de weersomstandigheden ook zijn. 

Een vrouw op een witte Riese Müller fiets

Veilig en sportief op pad met de Riese & Müller Delite

Op het zadel van de Delite trotseer je met gemak elke uitdaging onderweg. Lange tochten, hobbelige paden, steile viaducten, het maakt allemaal niet uit. Met zijn robuuste banden is de Delite je vriend op elke ondergrond. Je voelt de vrijheid en flexibiliteit op deze mooi afgewerkte en sportieve e-bike van Riese & Müller. Met de krachtige motor, traploze versnelling en aandrijfriem bereik je veilig en comfortabel je bestemming. Ze zeggen niet voor niets: jij bepaalt het doel, de Delite stelt de norm.

Stap makkelijk op en rij talloze kilometers met de Riese & Müller Nevo

Sportief en meer dan comfortabel, dát is de Nevo. Het frame met geïntegreerde accu en krachtige aandrijving maken deze elektrische fiets van Riese & Müller een held voor elke dag. Door de lage instap stap je heel gemakkelijk op en weer af. De verende zadelpen, de traploze versnelling en de krachtige Bosch Performance Line CX motor zorgen voor extra rijcomfort. Haal je graag het maximale uit je e-bike? Dan kies je de Nevo met automatische versnellingen of de sportieve brede banden. Neem de tijd, want op deze Riese & Müller maak je met plezier een ommetje. 

Een vrouw op een Riese Müller fiets in een tunnel

Fiets op de mode vooruit met de Riese & Müller Cruiser

Elke rit op de Cruiser is fascinerend. Met het sierlijke en chique design en de doordachte details laat deze Riese & Müller e-bike een onuitwisbare indruk achter. De onderdelen zijn perfect uitgedacht. Zoals de duurzame belt drive, traploze versnelling en de hydraulische schijfremmen. Op het beklede zadel geniet je aangenaam en ontspannen van het comfort van de geveerde zadelpen. De Cruiser is pure elegantie en heeft een tijdloos karakter. 

Snel op je bestemming met de speed pedelecs van Riese & Müller

Veel fietsen van Riese & Müller zijn verkrijgbaar in de HS-variant. Dit betekent ‘high speed’, wat symbool staat voor de speed pedelec. Fiets fluitend door het verkeer op een prachtige speed pedelec van Riese & Müller. Dag files en verkeersopstoppingen. Met een gangetje van maximaal 45 km/u fiets je lekker door. Sterker nog, regelmatig ben je op deze snelle jongens zelfs eerder op je bestemming dan met de auto. Ben je op zoek naar de ultieme speed pedelec? Kies voor het betrouwbare frame en de krachtige onderdelen van Riese & Müller. 

Een man op een Riese Müller fiets

Een Riese & Müller leasen? Geen probleem

De elektrische fietsen van Riese & Müller staan bekend om hun perfectie en sublieme kwaliteit. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Wil je graag zo’n prachtige Duitse fiets, maar betaal je de aanschafprijs liever niet in 1 keer? Kies je Riese & Müller uit en ga voor lease. Geen dure aanschaf, maar een vast bedrag per maand. Het onderhoud, reparaties en de juiste verzekering zitten hier gelijk bij in. Mooi overzichtelijk, toch? 

Kom langs bij JUIZZ, jouw Riese & Müller-dealer

Ben je benieuwd naar het comfort en de power van Riese & Müller? Plan een afspraak en kom testen. Natuurlijk krijg je bij JUIZZ advies op maat. De JUIZZ-adviseurs kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen. Zo weet je zeker dat je de best passende Riese & Müller koopt.

Bekijk alle elektrische fietsen van Riese & MüllerMeer e-bike blogs