Wie wij zijn

Over ons

Alternatief voor de auto

Stelt u zich eens voor dat u niet meer in de file hoeft te staan als u van of naar uw werk rijdt. Dat u niet meer haastig hoeft te zoeken naar een parkeerplek als u de kinderen ophaalt van school. En dat u niet meer alleen maar binnen zit de hele dag.

We zijn zo gewend om de auto te pakken, dat we ons niet realiseren dat er een alternatief is. De e-bike, elektrische bakfiets of speed pedelec is het moderne alternatief voor de stedelijke autorit.

Met de elektrische ondersteuning fietst u zelf, maar bent u veel sneller dan de traditionele fiets. Hierdoor beweegt u zich met groot gemak door het alledaagse verkeer.

JUIZZ adviseert over welke elektrische mobiliteitsoplossing het beste past bij uw situatie. Ervaar het rijgedrag en comfort eerst zelf in één van onze showrooms.

Net dat stapje meer

Service verlenen zit ons in het bloed. Wij nemen echt de tijd om u te adviseren over de juiste e-bike. Omdat wij merk onafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden in ons advies.

U wilt uw nieuwe aanschaf natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Wij begrijpen uw enthousiasme. Daarom leveren wij veel modellen uit eigen voorraad en regelen wij alles zodat u snel en veilig kunt wegfietsen.

Van alle elektrische fietsenwinkels bieden we de meest uitgebreide betaalopties. Kies uit een betaling ineens, op afbetaling of via lease.

Als alternatief voor de auto moet de e-bike ook goed onderhouden worden. In elke JUIZZ showroom bevindt zich een moderne door BOVAG erkende werkplaats. Hier werken uitsluitend monteurs die verstand hebben van alle geavanceerde onderdelen.

Onze overtuiging

Wij zijn er van overtuigd dat lichte elektrische voertuigen ideaal zijn voor de stedelijke forens die genoeg heeft van files en parkeerproblemen. En, niet onbelangrijk, voor wie zich graag vitaler voelt. U blijft zelf in beweging en krijgt extra snelheid waar dat gewenst is.

Elektrische fietsen en andere lichte voertuigen zijn niet alleen een alternatief, maar vooral een toevoeging aan de hedendaagse mobiliteitsmix.

De dagelijkse reistijd van deur tot deur is met een voertuig met elektrische ondersteuning vaak vrijwel net zo snel als met de auto. U ontloopt immers verkeersopstoppingen op de snelweg, wanneer u de stad in of uit wilt rijden en op de parkeerplaats. Het elektrische vervoer is bovendien veel schoner dan via benzine of diesel.

Wij geloven zo sterk in elektrische mobiliteit, dat wij hier voor 100% in gespecialiseerd zijn.

100% electric urban mobility