Welkom bij
JUIZZ Rotterdam

Openingstijden

  • maandag Gesloten
  • dinsdag 10:00 - 18:00 Uur
  • woensdag 10:00 - 18:00 Uur
  • donderdag 10:00 - 18:00 Uur
  • vrijdag 10:00 - 18:00 Uur
  • zaterdag 10:00 - 17:00 Uur
  • zondag Gesloten

Bereikbaarheid

Auto
Via afslag 25 op de A15 of via de afslag 14 op de A20 staat u binnen enkele minuten voor de deur. U kunt altijd voor de deur parkeren met de auto.
Openbaar vervoer
JUIZZ Rotterdam ligt op 6 minuten loopafstand van station Rotterdam Blaak.
Routebeschrijving

Service in de winkel

Onder leiding van Sayed staat er een vakkundig en enthousiast team van medewerkers klaar om u te helpen. Deze e-bike specialisten voorzien u van op maat gemaakt advies en uitstekende service. Vertel hen uw wensen en zij helpen u met het kiezen van de meest geschikte e-bike voor u.

Meer informatie

Elektrische fiets kopen in Rotterdam

Vlakbij de kubuswoningen en De Markthal in het centrum van Rotterdam bevindt zich onze showroom van 350 m2. De winkel staat vol met elektrische fietsen, bakfietsen en speed pedelecs.

JUIZZ Rotterdam is een onafhankelijke e-bike specialist. In onze winkel vindt u veel verschillende fietsmerken, zoals Urban Arrow, QWIC, Riese & Müller, Stromer en Kalkhoff. Een proefrit maken is bij ons altijd mogelijk. Probeer elke elektrische fiets zelf uit.

U kunt uw kinderen gewoon meenemen, want er is een speciale kinderhoek waar ze rustig kunnen spelen.

juizz e-bike rotterdam

Elektrische fietsen voor bedrijven in Rotterdam

elektrische fiets rotterdam

E-bikes zijn een uitstekend alternatief voor woon-werkverkeer met de auto. Ze zijn duurzaam, financieel aantrekkelijk en goed voor de gezondheid van uw werknemers.

Elektrische bakfietsen zijn zakelijk een interessante optie wanneer uw bedrijf een bezorgdienst heeft. U kunt alle soorten elektrische fietsen van JUIZZ leasen. Kom ook hiervoor langs bij ons filiaal in Rotterdam.

Voor zakelijke klanten bieden we onderhoud en reparatie op locatie aan via ons zelf ontwikkelde JUIZZ Full Service Plan (FSP). FSP heeft een landelijke dekking en onze alarmlijn is 24/7 bereikbaar.

Reparatie en onderhoud in BOVAG erkende werkplaats

JUIZZ Rotterdam is ook gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van premium e-bikes. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van de elektrische fiets. Hiermee voorkomt u eventuele problemen in de toekomst.

In de moderne BOVAG erkende werkplaats controleren we onder andere de banden, remmen, boutjes, schroeven en de ketting. Ook accu revisies zijn mogelijk in onze winkel in Rotterdam.

Heeft u toch een probleem ondervonden aan uw elektrische fiets?

Onze monteurs zijn 100% gespecialiseerd in het maken van e-bikes, speed pedelecs en elektrische bakfietsen. Kom dus gerust bij ons langs.

speed pedelec rotterdam