Welkom bij
JUIZZ Amsterdam

Openingstijden

  • maandag Gesloten
  • dinsdag 10:00 - 18:00 Uur
  • woensdag 10:00 - 18:00 Uur
  • donderdag 10:00 - 18:00 Uur
  • vrijdag 10:00 - 18:00 Uur
  • zaterdag 10:00 - 17:00 Uur
  • zondag Gesloten

Bereikbaarheid

Auto
JUIZZ Amsterdam ligt aan de ringweg A10, nabij de S108, centraal gelegen in het NoMa House op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg.
Betaald parkeren is beschikbaar op Gustav Mahlerlaan.
Openbaar vervoer
JUIZZ NoMa House ligt op enkele minuten loopafstand van station Amsterdam-Zuid (uitgang Parnassusweg).
Tevens te bereiken met tramlijn 5, halte Parnassusweg.
Routebeschrijving

Service in de winkel

Onder leiding van Peter staat het enthousiaste en vakkundige team van medewerkers klaar om u in ons Amsterdamse filiaal te helpen. Gewapend met veel ervaring, een goed advies, en uitstekende service kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Meer informatie

Elektrische fiets kopen in Amsterdam

De elektrische fietsenwinkel van JUIZZ in Amsterdam-Zuid staat vol met elektrische fietsen, elektrische bakfietsen en speed pedelecs. JUIZZ heeft zich gevestigd in het gloednieuwe en uiterst duurzame NoMA House aan de Zuidas.

De infrastructuur van Amsterdam is gemaakt voor e-bikes. Fileproblemen omzeilt u makkelijk. Fietsen is daarnaast een stuk gezonder én u helpt ook mee aan een schonere lucht.

JUIZZ is onafhankelijk en biedt een breed assortiment van diverse topmerken. In onze winkel vindt u onder andere Urban Arrow, QWIC, Riese & Müller en Stromer.

Een proefrit maken is bij ons altijd mogelijk. Probeer elke elektrische fiets zelf uit.

juizz e-bike amsterdam

Elektrische fiets voor bedrijven in Amsterdam

elektrische fiets amsterdam

E-bikes zijn een uitstekend alternatief voor woon-werkverkeer met de auto. Ze zijn duurzaam, financieel aantrekkelijk en goed voor de gezondheid.

Elektrische bakfietsen zijn zakelijk een interessante optie wanneer uw bedrijf een bezorgdienst heeft. U kunt alle soorten elektrische fietsen van JUIZZ leasen.

Voor zakelijke klanten bieden we het unieke JUIZZ Full Service Plan (FSP) aan. Dit is onderhoud op locatie, zodat eventuele problemen snel worden opgelost. Heeft u pech op de weg? Onze zakelijke alarmlijn is 24/7 bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op onze zakelijke pagina.

Nu in de winkel te bekijken

Reparatie en onderhoud in onze ruime werkplaats

In het afgelopen decennium is JUIZZ geëvolueerd tot een bedrijf dat naast verkoop, zich ook heeft gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van premium e-bikes.

Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van de elektrische fiets en beter rijgedrag. Onnodige reparaties worden hiermee voorkomen.

Heeft u problemen met uw e-bike?

In onze modern ingerichte en BOVAG erkende werkplaats in Amsterdam staan onze specialisten voor u klaar.

elektrische fiets reparatie amsterdam