100% Electric

Het alternatief voor de auto in de stad

Bekijk alle modellen

Op het podium

JUIZZ heeft topmodellen van premium merken voor u geselecteerd. Door de intensieve samenwerking met onze partners leveren wij snel en accuraat.

THE GOOD MOVEMENT

JUIZZ staat symbool voor een nieuwe manier van vervoer. Het ontdekken van nieuwe vervoersmiddelen en slimme service voor mensen die zich willen onderscheiden.

Bovenal gaat JUIZZ over beweging. Letterlijk over vervoer, maar ook over een nieuwe beweging richting de toekomst.

Cooler, goedkoper en groener.

Over JUIZZ

JUIZZ Zakelijk

Een showroom van JUIZZ is de beste plek om premium e-mobility te ervaren, maar voor onze zakelijke klanten reikt de service nog verder.

Het team van JUIZZ Zakelijk is dagelijks in de weer om u te voorzien van de beste service op locatie voor uw elektrische voertuigen.

Dankzij onze jarenlange ervaring geven wij u perfect advies, zodat u efficiënt de transitie naar elektrisch rijden maakt.

 

Lees meer

De voordelen van JUIZZ

 

 Vrijblijvende proefritten

Natuurlijk wilt u een nieuwe elektrische fiets eerst beleven. Door het maken van een proefrit ervaart u zelf het rijgedrag en comfort. Zo weet u precies of dit aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet. Kom langs in onze showroom in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

 Multi-branded

Door partnerships met meerdere merken zijn wij niet gebonden in ons advies. Hierdoor kunnen wij echt onafhankelijk een e-bike aanraden die bij uw behoeften past.

Uit voorraad leverbaar

Als u een nieuwe elektrische fiets aanschaft wilt u hier snel gebruik van maken. Daarom leveren wij veel uit voorraad en regelen wij alles zodat u snel en veilig kunt wegfietsen.

 Betaalopties

JUIZZ heeft de meest uitgebreide betaalopties van alle elektrische fietsenwinkels. Betaal onder andere ineens, op afbetaling of via lease.

 Onderhoud in eigen werkplaats

Elektrische fietsen hebben net als de auto onderhoud nodig. Omdat er met geavanceerdere onderdelen gewerkt wordt heeft elke JUIZZ showroom een moderne BOVAG erkende werkplaats.