Gratis dagje uit bij aankoop van een bakfiets? Zo werkt de actie

20 March 2023 | Wessel | 1602 keer bekeken

Let op: deze actie is verlopen

De lente is begonnen! Misschien wel het mooiste seizoen om op pad te gaan met familie en vrienden. Bijvoorbeeld een dagje dierentuin met het gezin, of een avond wellness met je partner. JUIZZ helpt je op weg. Koop nú een elektrische bakfiets bij JUIZZ, en je krijgt een Dagje Uit Cadeaukaart met een tegoed van € 150,- cadeau.

Hoe werkt het?

Bestel je elektrische bakfiets vanaf 20 maart t/m 30 april in een JUIZZ-winkel of op juizz.nl. Alle modellen doen mee aan de actie. Bij het bestellen van je bakfiets krijg je instructies voor het aanvragen van de Dagje Uit Cadeaukaart t.w.v. 150 euro. Zodra de retourtermijn van 2 weken verlopen is en je aanvraag is goedgekeurd, wordt de cadeaukaart naar je adres gestuurd.

Met de code op je cadeaukaart kan je tickets bestellen voor één of meerdere uitjes naar keuze. Je kan 150 euro besteden met de cadeaukaart. Het is mogelijk om bij te betalen, dus je kan het bedrag op de cadeaukaart altijd volledig besteden.

Pretpark, museum, dierentuin of wellness

Ben je benieuwd waar je de Dagje Uit Cadeaukaart kan besteden? Je hebt tientallen mogelijkheden. Hier vind je het aanbod. Spot bijvoorbeeld de Big Five bij Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek of haal je boerderijdiploma bij Fien & Teun op Avonturenboerderij Molenwaard. Ook leuk: een slipcursus in Moordrecht of een training in driften in Ermelo. Heb je liever een rustig uitje? Ontdek alles over de luchtvaart bij het Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad of ga voor ultieme ontspanning bij Sanadome Spa in Nijmegen.

Bestel een elektrische bakfiets voor een gratis dagje uit

Bekijk snel het aanbod elektrische bakfietsen van JUIZZ. Alle modellen doen mee aan de actie. Bestel online of kom naar de winkel voor persoonlijk advies van de JUIZZ-adviseur en een proefrit op de bakfiets die perfect bij je past.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Meer e-bike blogs