Over JUIZZ

Natuurlijk wil je blind vertrouwen op de kwaliteit en het comfort van je fiets. Onze medewerkers zetten dan ook graag een stapje extra om jou aan de perfecte elektrische fiets te helpen. En om die te vinden, maak je zoveel proefritten als jij wilt. JUIZZ heeft zowel reguliere e-bikes als elektrische bakfietsen, speed pedelecs en elektrische vouwfietsen.

JUIZZ is er voor jou

Onze adviseurs vertellen je graag alles wat je wilt weten over elektrische fietsen. De monteurs, onze werkplaatshelden, steken graag hun handen uit de mouwen om jouw fiets te onderhouden en repareren. In elk filiaal leiden de managers alle activiteiten in goede banen. Ook zijn zij er voor jou als het even niet op rolletjes loopt. En natuurlijk hebben we de medewerkers op kantoor. Zij organiseren op de achtergrond de website, voorraad en klantenservice.

JUIZZ blijft prikkelen

In 2009 start JUIZZ met de volle overtuiging dat een elektrische fiets je perfect helpt om de verkeersdrukte in en rond de stad te trotseren. Inmiddels zijn ze zelfs niet meer weg te denken uit het verkeer. En terecht. Op een elektrische fiets ervaar je gemak en plezier op een veilige manier én blijf je lekker in beweging. Zien we je snel voor een proefrit?

Ga je voor gemak, service en kwaliteit? Dan ga je voor JUIZZ!

Gemak
Alles onder één dak: van elektrische fietsen tot de kleinste accessoires. Je belt JUIZZ of loopt één van onze filialen binnen en wordt van a tot z geholpen. Ideaal toch?

Service
Wat er ook gebeurt, het team van JUIZZ staat voor je klaar om de juiste service en het gewenste onderhoud te verlenen. Zo is je fiets van stuur tot spatbord op orde.

Kwaliteit
Zorgeloos genieten op een comfortabele elektrische fiets. Dat wil jij toch ook? JUIZZ staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. En daarom werken wij alleen met a-merken.