Zoeken

Schade of diefstal melden

Het is altijd vervelend als je fiets gestolen is. Is je fiets verzekerd, meldt de diefstal dan bij de betreffende verzekeringsmaatschappij. Daarnaast is het van belang dat je aangifte bij de politie doet, zodat er een proces verbaal wordt opgemaakt. Dit kan eenvoudig online worden gedaan. Vervolgens meld je de diefstal aan ons en stuur je de aangifte en de twee originele sleutels van het slot aangetekend naar ons op:

JUIZZ B.V.
Middenweg 205
1701 GB Heerhugowaard

Na goedkeuring door de verzekeringsmaatschappij wordt het bedrag uitgekeerd aan JUIZZ, hiermee kun je een nieuwe fiets bij ons uitzoeken. Je kunt uiteraard ook een duurdere fiets uitzoeken, dan betaal je het resterende bedrag bij.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn fiets?

Wat naar, door een val of ongeval is er schade ontstaan aan je fiets. Hopelijk ben je zelf helemaal in orde. In onze werkplaats kunnen we je op afspraak helpen om de fiets weer te repareren. Met een diefstal & beschadiging verzekering ben je ook hiervoor verzekerd. Voor schade aan de fiets geldt een eigen risico van € 25,- per schademelding.

Om de schade te melden bij de verzekeraar heb je een taxatierapport van een fietsenmaker nodig. Je kunt hiervoor een afspraak in één van onze werkplaatsen maken. De kosten voor een rapport bedragen 10% van de reparatiewaarde. Deze kosten vervallen wanneer de reparatie door ons wordt uitgevoerd. Als je de elektrische fietsverzekering bij ons hebt afgesloten, kunnen wij deze schadeclaim ook direct voor je indienen bij de verzekeraar. De schade wordt vervolgens in behandeling genomen en binnen 10 werkdagen krijgt je reactie of de schade is gedekt en welk bedrag wordt vergoed. In onze werkplaats kunnen we je fiets op afspraak repareren, zodat je snel weer op je fiets zit.