Zoeken

Fietsverzekering

Om zorgeloos te kunnen genieten van je nieuwe fiets, bieden wij een doorlopende fietsverzekering van Unigarant (ANWB) aan. Bij het bestellen van je fiets bestelt, kan je de premie berekenen en aangeven of je de verzekering wilt afsluiten. Wij zorgen er voor dat je verzoek wordt doorgestuurd naar Unigarant (ANWB). Vervolgens worden de polisvoorwaarden binnen 10 werkdagen naar je toegestuurd. Kies je voor een fietsverzekering? Je fiets wordt verzekerd op de eerste dag dat je je fiets in je bezit hebt. Zo hoeft je niet onnodig extra premie te betalen.

Binnen welke termijn kan ik een fietsverzekering afsluiten?

Je kunt tot 14 dagen nadat je je fiets hebt ontvangen een verzekering via JUIZZ afsluiten. Neem contact op met onze klantenservice, dan regelen we het voor je. Hou je gegevens bij de hand, dan berekenen we de premie op basis van de fiets die je hebt gekocht en je postcode. De verzekeringspolis van Unigarant (ANWB) krijg je binnen 10 werkdagen na je aanvraag.

Wat houdt de ANWB fietsverzekering in?

In samenwerking met de Unigarant (ANWB) bieden we een doorlopende fietsverzekering aan voor een maandelijks lage premie. De verzekering heeft een looptijd van 12 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Er zijn meerdere verzekeringsopties: diefstal, beschadiging, pechhulp, verhaalsrechtsbijstand en ongevallenverzekering. Voor schade aan de fiets geldt een eigen risico van € 25,- per schademelding.

Hoe kan ik de ANWB fietsverzekering opzeggen?

Voor de verzekering geldt dat deze na 12 maanden maandelijks opzegbaar is. Opzeggen kan telefonisch via 088 269 28 37 of bezoek de ANWB website voor meer informatie.

Kan ik voor mijn nieuwe bakfiets ook een fietsverzekering van de ANWB afsluiten?

Ja, elektrische bakfietsen vallen onder dezelfde verzekering als e-bikes. Er geldt wel een aanvullende eis. De bakfiets moet voorzien zijn van een ingebouwde GPS-tracker, onder een aantal voorwaarden. JUIZZ verzorgt de installatie van de tracker graag voor je, zodat je direct na ontvangst van je bakfiets met een gerust hart de weg op kan.