Zoeken

Fiets leasen via je werk

Ik wil een fiets leasen via mijn werk, kan dit via jullie?

Dat kan zeker via JUIZZ. Een fiets leasen is populair. Daarom faciliteren veel werkgevers dat je via het werk een fiets kan leasen. Dit houdt in dat je onder bepaalde voorwaarden van de leasemaatschappijen een fiets kan uitzoeken bij een partner. JUIZZ werkt onder andere samen met Hellorider, MobiLease, Lease-a-Bike en Friesland Lease. Natuurlijk ben je altijd welkom in de JUIZZ-filialen voor advies en het testen van fietsen. Zo weet je zeker dat je de fiets kiest die het beste bij je past.

Hoe bestel ik via de leasemaatschappij die je werkgever heeft uitgekozen

Je werkgever werkt samen met een leasemaatschappij, bijvoorbeeld Hellorider, MobiLease, Lease-a-Bike of Friesland Lease. Hier kun jij via je werkgever een fiets leasen. Het bestelproces kan per leasemaatschappij verschillen, bijvoorbeeld via een portal, via een pincode, etc. De communicatie hierover ontvang je van de leasemaatschappij. Heb je een vraag? Neem dan eerst contact op met de betreffende leasemaatschappij voor de meest actuele informatie.

De fiets die ik wil, zie ik niet terug in het assortiment bij de leasemaatschappij

Je hebt je fiets bij JUIZZ uitgezocht, maar deze fiets zie je niet terug in het assortiment bij de leasemaatschappij. Geef dit aan bij de leasemaatschappij. Dan bekijken we het assortiment voor de mogelijkheden.

Hoe plan ik onderhoud of een reparatie in?

De communicatie hierover ontvang je van de leasemaatschappij. Heb je een vraag? Neem dan eerst contact op met de betreffende leasemaatschappij voor de meest actuele informatie.