JUIZZ e-MTB

Rechtstreeks de trails op

Een 100% E-specialist: nu ook voor mountainbikers

JUIZZ is volledig gespecialiseerd op elektrische mobiliteit. Het filiaal in Utrecht is nu ook het grootste multi-brand testcentrum voor elektrische mountainbikes in Nederland. Na uitvoerig testen en vergelijken hebben wij ervoor gekozen om de beste modellen van marktleiders BMC en Cube te voeren.

En het allermooiste? Je kan alle e-MTB’s daadwerkelijk testen op de mtb-routes van Zeist, Lage Vuursche, of Nieuwegein!

JUIZZ – het onafhankelijke e-MTB testcentrum

Meer dan 20 modellen van de beste elektrische mountainbikes hebben we in de showroom in Utrecht klaarstaan. Neem je gear mee, kleed je om, en met behulp van een gps sturen we je binnen tien minuten naar de mooiste singletrack.

Na het rijden, kan je douchen, en het adviesgesprek over e-MTB’s doe je afsluitend bij ons in de shop. Mocht je een fiets uitkiezen, dan kunnen we die ter plekke voor je klaarmaken.

Plan zo’n testride voor mij in!


Met een mountainbiker aan tafel

Aloy (spreek uit als: Aloo-ie) is onze e-MTB specialist bij JUIZZ. Samen met het complete team van JUIZZ Utrecht voorziet hij je van een gedegen advies voor de bike waar je het meeste plezier mee beleeft op de trails. Wij vertellen je graag alle in en outs over e-MTB’s bij JUIZZ Utrecht, maar een testride moeten we voor je inplannen.

"Ik kan weer lekker fietsen en kom niet meer gesloopt thuis."

“Vroeger dook ik altijd de natuur in met mijn mountainbike. Maar na de komst van de kinderen redde ik het simpelweg niet meer om voldoende te trainen. Toen ik erachter kwam dat er veel leuke mountainbikeroutes er bij ons in de buurt waren, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. Maar ik had na een paar kilometer al mijn tong op het voorwiel liggen. Met mijn nieuwe Cube Reaction Hybrid kan ik mij opperbest vermaken. En ik kom niet meer gesloopt thuis! Vergis je niet hoor: je moet nog steeds aan het werk op zo’n elektrische mountainbike. Maar ik heb na het fietsen ook nog energie over om met de kinderen te spelen.”

Een greep uit onze voorraad.

In het e-MTB testcenter van JUIZZ Utrecht staan onderstaande elektrische mountainbikes op voorraad. Kom nu langs voor een proefrit! Klik hier voor het volledige assortiment.