De elektrische bakfietsen van Urban Arrow, voor gezinnen én bedrijven

29 December 2022 | Jacolien | 3054 keer bekeken

Of je nou een gezin of een bedrijf runt, je bent vaak aangewezen op vervoer. Iemand wegbrengen of ophalen, een pakketje bezorgen, een lunchafspraak… Bijna ongemerkt leg je door de jaren heen veel kilometers af. En juist voor al die kilometers heeft Urban Arrow de ideale oplossing: een lichte, wendbare en krachtige elektrische bakfiets. Wat zijn de meest populaire modellen? En waarom kopen veel gezinnen en bedrijven een bakfiets van Urban Arrow? 

Slimme vervoersoplossing: de Urban Arrow bakfiets

Combineer het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van de elektrische fiets en je hebt de elektrische bakfiets van Urban Arrow. Schoon, veilig, stijlvol en snel. Je zult het merken, binnen en buiten de stad fietst deze bakfiets als geen ander. 

Urban Arrow heeft een duidelijke missie: ga naar buiten, zorg voor voldoende beweging en blijf in contact met je omgeving. Kortom, pak de fiets. Dat is goed voor je lichaam en geest. En zo kies je gelijk ook bewust voor schonere en efficiëntere steden. 

De Urban Arrow Family, je steun en toeverlaat van a naar b

De bekendste elektrische bakfiets van Urban Arrow, de Family, is een prettige uitbreiding voor je gezin. Moet je nog boodschappen doen en de kinderen op tijd ophalen? Geen zorgen. Met de Family fiets je moeiteloos door smalle straten en zigzag je op aangename snelheid door de stad. Deze elektrische bakfiets is zo ingespeeld op je gezin, dat de auto waarschijnlijk onaangeroerd op de oprit blijft staan.

Elektrische bakfiets Urban Arrow Family met gezin

De Urban Arrow Family fietst bijzonder licht voor een grote elektrische bakfiets. Dit komt onder andere door het traploze schakelsysteem, het lichte frame en de bak van EPP (geëxpandeerd polypropyleen). Dit materiaal weegt weinig en wordt ook gebruikt voor motorhelmen. Je kinderen zitten dus lekker veilig in de bak. De positie van de bak is laag bij de grond. Dat geeft de bakfiets een prettige, evenwichtige wegligging. Op de Urban Arrow Family bakfiets geniet je, samen met je kinderen, optimaal van ieder moment en elke kilometer die je wegtrapt.

Je kiest zelf met welke Bosch motor je de Family bestelt. Leg je vaak lange afstanden af, heb je onderweg veel hoogteverschil of fiets je meestal een volle bak? Kies dan voor een zwaardere motor, zoals de Cargo Line. Heb je de Urban Arrow bakfiets vooral voor kortere afstanden of minder intensief gebruik? Kies dan gerust voor de voordeliger Active Line of de Performance Line. Test de verschillen en laat je vooraf goed informeren.

Belangrijkste voordeel van de Urban Arrow Family: de ruime, veilige bak waar maximaal 4 kinderen in passen

De verrassend veelzijdige Urban Arrow Shorty

Deze elektrische bakfiets wordt ook wel de compacte reus genoemd. En dat is niet voor niets. De Shorty is dan misschien de kleinste en lichtste Urban Arrow. Toch is hij verrassend snel, wendbaar, krachtig en breed inzetbaar. Op de Shorty bezorg je moeiteloos pakketjes en neem je net zo makkelijk passagiers mee in de bak. 

Over elke functie en elk onderdeel van deze bakfiets is goed nagedacht. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Want in 2018 is de Urban Arrow Shorty op de toonaangevende Eurobike beurs uitgeroepen tot de Best Urban Bike. Met name vanwege de functionaliteit, vakmanschap en toegevoegde waarde. 

De compacte Shorty is een echte multitasker. Je neemt je je peuter, sporttas of andere spullen heel makkelijk mee in de bak. Heb je juist een slim vervoersmiddel nodig voor je bedrijf? Met het afsluitbare deksel transformeer je deze elektrische bakfiets zo in de ultieme koeriersfiets. Dus is je agenda gevuld met vergaderingen, afspraken en het ophalen van je kleine? Dan is de Urban Arrow Shorty jouw mobiele held. 

Belangrijkste voordeel van de Urban Arrow Shorty: breed inzetbaar en bijzonder compact

De Urban Arrow Cargo, breed inzetbaar en geschikt voor elk bedrijf

Of je nu snacks, bloemen of pakketjes bezorgt, als bedrijf heb je een goed vervoersmiddel nodig. Bezorgt je bedrijf veel in steden of drukke gebieden? Dan is een elektrische bakfiets dé oplossing om sneller te werken. Je hebt geen gedoe meer met files, parkeren of het sturen van een bestelbus door de drukte op de weg.

Urban Arrow Cargo elektrische bakfiets

De Cargo van Urban Arrow is speciaal voor het vervoer van goederen ontwikkeld. Het is niet voor niets dat bezorgers lyrisch zijn over deze stijlvolle krachtpatser. De Cargo is krachtig, wendbaar en stuurt lekker licht. Op het laadplatform van de Cargo L en de Cargo XL passen verschillende soorten bakken. Kies de bak (of zak) die naadloos bij jouw producten aansluit. Zo bezorg je elk pakket op de juiste manier. Wil je efficiënt, comfortabel én emissievrij bezorgen? Ga voor de Urban Arrow Cargo. Deze elektrische bakfiets is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. 

Belangrijkste voordeel van de Urban Arrow Cargo: fietst bijzonder licht voor een zakelijke bakfiets

De alleskunner voor bedrijven, de Urban Arrow Tender

Heb je het over maximaal laadvolume op een elektrische bakfiets, dan heb je het over de Tender. Deze e-bakfiets is voor je bedrijf werkelijk een alleskunner. En door de verschillende groottes heb je altijd een passende bak voor je goederen. Bij twee types vervoer je zelfs met gemak pallets. Bezorg je veel zware producten? Speciaal voor de Tender is een frame ontworpen, waarmee je probleemloos je pakketten bezorgt. 

Einde bestelbus, hier komt de Tender. Met deze elektrische bakfiets pas je op elk fietspad en bereik je zonder problemen het hart van elke stad. En met intensief gebruik is rekening gehouden. Op alle Tender-modellen zit standaard de bekende Rohloff versnellingsnaaf. Duurzaam en (bijna) niet kapot te krijgen. Een klasse apart, deze zakelijke elektrische bakfiets!

Belangrijkste voordeel van de Urban Arrow Tender: robuust en een enorme bak aan ruimte voor pakketten

Urban Arrow Family rain cover

Maak je Urban Arrow bakfiets af met handige accessoires

Wil je de bakfiets optimaal gebruiken? Urban Arrow heeft alle accessoires die het fietsen nog aangenamer voor je maken. Wil je extra zitruimte? Installeer een extra bankje of een adapter voor de Maxi-Cosi. Maak je je fiets graag weerbestendig? Met een regenhuif en poncho blijf je ook onderweg mooi droog. Staat de Urban Arrow vaak buiten? Koop dan een regenhoes, dit is zeker geen overbodige luxe in het regelmatig natte Nederland. Neem je graag extra spullen mee? Schaf de bagagedrager of een bagagenet aan. Ben je een liefhebber van fietsvakanties? Dan is de Trekking Bagagedrager nóg beter geschikt. Je ziet het, er is genoeg keuze. 

Tip: plan regelmatig een onderhoudsbeurt bij JUIZZ, dan heb je optimaal plezier van je Urban Arrow. 

Plan een proefrit, en voel de kracht van Urban Arrow

Ben je nieuwsgierig naar de breed inzetbare elektrische bakfietsen van Urban Arrow? Plan een proefrit en kom langs bij JUIZZ. Want op een Urban Arrow voel je pas echt wat ze bedoelen met een lichte en wendbare bakfiets. Pas wel op: één rit en je bent verslaafd!

Bekijk alle elektrische bakfietsen van Urban ArrowMeer e-bike blogs