Headerafbeelding

Maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Onze winkels zijn weer open! We staan voor je klaar voor advies, proefritten, onderhoud of reparatie aan je fiets. Liever aan huis proefrijden? Met de gratis proefrit aan huis bus kun je zelf jouw favoriete elektrische fiets testen. Ook kun je 24/7 veilig winkelen in onze webshop. Alle fietsen worden gratis bezorgd én kun je gratis retourneren.

Kort samengevat
  • Onze winkels zijn geopend voor winkelpubliek.
  • Plan eenvoudig een vrijblijvende proefrit in de winkel of aan huis.
  • Voor een afspraak in de werkplaats kun je contact opnemen met onze klantenservice via (085) 07 177 29.
  • Je winkelt bij ons 24/7 veilig online.
  • Op al onze fietsen geldt gratis bezorging én retourneren.

Zoals aangegeven kun je bij de JUIZZ-filialen of thuis proefrijden. Online kan je een proefrit inplannen bij het gewenste filiaal of aan huis. Hierbij kies je uit de mogelijke data en tijdsloten. Voor ieders veiligheid vragen we je rekening te houden met het volgende:

  • Houd 1.5 meter afstand en was regelmatig je handen
  • Blijf thuis als je klachten hebt
  • Volg de instructies op van onze medewerkers
  • Wanneer het maximaal aantal bezoekers in onze winkels is bereikt, kan het zijn dat we je vragen om even buiten te wachten

Gratis bezorging en retourneren
Op al onze fietsen geldt gratis bezorging én retourneren. Uiteraard hebben we ook passende voorzorgsmaatregelen getroffen wanneer wij je fiets bij je thuis bezorgen. Zo worden alle fietsen grondig schoongemaakt voor levering. Daarnaast houdt onze medewerker gepaste afstand wanneer hij bij de aflevering het stuur en zadel op de juiste hoogte afstelt. Ook accepteren wij tijdelijk alleen nog maar pinbetalingen en wordt de pinautomaat na gebruik iedere keer gereinigd.

Service en onderhoud in de werkplaats of aan huis
Voor service, reparatie en onderhoud staan wij graag voor je klaar in onze BOVAG-erkende werkplaatsen. Op afspraak kun je je elektrische fiets bij ons langsbrengen. Onze medewerkers gaan zorgvuldig om met de passende voorzorgsmaatregelen. Neem voor een afspraak contact op met onze klantenservice via (085) 07 177 29.

Update maatregelen
We nemen de situatie zeer serieus en houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over onze maatregelen.