Carqon

Carqon is een puur staaltje Nederlands vakmanschap: onderscheidend als geheel, doortimmerd tot in het detail. Iedere bouwsteen van de Carqon is zorgvuldig doordacht, ontworpen en getest om bij te dragen aan het ambitieuze eindresultaat: de meest ideale bakfiets voor jou en je kinderen.

Lees meer

1 - 1 / 1

Het nieuwste paradepaardje

De nieuwste Carqon e-bakfiets heeft alles wat je als ouder kan wensen. Comfort, veiligheid en een prijswinnend design.

De sterkste middenmotor van Bosch is compact, krachtig, stil, en super efficiënt. Alles wat je van een motor mag verwachten voor een fietsrit met de kinderen. Je krijgt ondersteuning tot 25 kilometer per uur.

De vraag is of je daarnaast 1 of zelfs 2 Bosch batterijen wilt? Met 2 batterijen bereik je een maximale actieradius van maar liefst 120 kilometer. En met kabelbesturing stuur je al die kilometers ook nog eens superlicht.

De krachtige hydraulische schijfremmen en robuuste terreinbanden voor de veiligheid, in combinatie met een premium riem- of kettingaandrijving voor extra comfort, maken het technische plaatje compleet.

De unieke en veilige bak van Carqon

Het meest onderscheidende punt is de sterke HDPE-bak. De bak is ontworpen om kinderen een veilige omgeving te bieden. Het biedt plaats aan 2 kinderen plus een baby (in Maxi Cosi). De kinderen zijn vast te zetten met een driepuntsveiligheidsgordel.

De buitenkant van de bak is gemaakt van aluminium met een industriële look. De binnenzijde is juist lekker zacht, heeft een antislip vloer, en is uitgerust met een unieke kinderdeur die voorzien is van een kinderslot.

Opvallen doe je niet alleen met het unieke design. Door de sterke verlichting ben je ook in het donker tot 400 meter zichtbaar voor anderen.

Conclusie: met deze elektrische bakfiets beleef je de mooiste, veiligste én comfortabelste fietsritten met je gezin.

Prijswinnend ontwerp

Carqon en design zijn net als een frame en wielen; ze kunnen niet zonder elkaar. De nieuwste bakfiets van Carqon is drievoudig bekroond. Een mooie prestatie voor een merk dat zich graag onderscheidt met een krachtige moderne uitstraling.

JUIZZ is een van de exclusieve Carqon dealers

Nieuwsgierig geworden naar de meest ideale elektrische bakfiets voor jou en je kinderen? Maak dan een gratis proefrit bij een van de winkels van JUIZZ. Met 7 winkels in verschillende steden door het land zijn we voor de meesten goed bereikbaar.