Babboe

Bij JUIZZ zijn we fan van de vrolijke familietransporters van Babboe. Babboe is meer dan tien jaar geleden opgericht door een groepje ouders die een betere bakfiets wilde ontwikkelen.

De leuke designs zijn gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige componenten. De kenmerkende houten bakken van geperst beukenhout en solide frames garanderen een veilig transport van de kostbare lading. JUIZZ is de enige winkel die Babboe mag aanbieden.

Lees meer

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Over Babboe

Babboe is een merk van ouders voor ouders van Hollandse bodem.
Babboe bakfiets is in 2005 van start gegaan. In 2008 kwamen de eerste verzoeken binnen om ook een elektrische bakfiets te maken.

Een jaar later was de eerste elektrische variant dan ook gerealiseerd.
En met succes, want inmiddels is Babboe een van de belangrijkste spelers in Nederland voor elektrische bakfietsen en timmeren ze ook internationaal aan de weg.

Waarom Babboe?

In de zoektocht naar nieuwe en verbeterde producten laat Babboe zich inspireren door jonge ouders. Dit resulteert in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor hun elektrische bakfietsen.

Makkelijk, snel, veilig én gezellig. Dat is waar het Nederlandse merk Babboe voor staat.

JUIZZ en Babboe

JUIZZ is de enige winkel in Nederland waar alle elektrische bakfietsen van Babboe aanwezig zijn voor een gratis proefrit. .

Kom gerust eens langs bij één van onze filialen en ontdek zelf wat een elektrische bakfiets van Babboe zo uniek maakt.