Elektrische Bakfiets

Elektrische bakfietsen zijn de gezelligste en gezondste manier om met je gezin eropuit te gaan in de stad. Daarnaast zijn ze ook perfect te gebruiken als bezorgfiets. Hier vind je een deel van ons assortiment, maar nog niet alles staat online. Kom dus zeker even langs een van onze winkels. Wil je het zelf eens proberen? Plan online je gratis en vrijblijvende proefrit.

Lees meer

Gemakkelijk fietsen met een volle bak

Stel je voor: een fiets met volle bak die vederlicht fietst. Moeiteloos met je kinderen van huis naar school, naar je werk, boodschappen doen of de hond meenemen.

Door de trapondersteuning is rijden op een elektrische bakfiets voor moeders, vaders, oppas en kinderopvang een peulenschil. Dit groene alternatief voor de auto is bovendien reuze handig in stedelijke gebieden, waar je vaak geen parkeerplaats kunt vinden.

Met de grote actieradius van onze premium elektrische bakfietsen kun je afstanden afleggen van 40 tot zelfs 60 kilometer.

Soorten elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen zijn er in vele soorten en maten. Zo is er de driewieler bakfiets waarmee het mogelijk is om tot maar liefst 4 kinderen stabiel te vervoeren.

De tweewieler kenmerkt zich weer door de hoge wendbaarheid. Onze adviseurs voorzien je graag van informatie om te ontdekken welk model het beste bij jouw wensen past.

Lease jouw waardevolle e-bakfiets

Het is mogelijk om elke elektrische bakfiets uit ons assortiment te leasen. Zowel bij zakelijk als private lease betaal je een vast bedrag per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Geniet van de vele leasevoordelen:

 • Onderhoud en reparatie gedurende de hele leaseperiode
 • Gratis leen e-bike voor vervangend vervoer
 • Verzekering tegen diefstal en schade
 • Ongevallen opzittende(n) verzekering
 • Verhaalsrechtbijstand
 • Pechhulp

Elektrische bezorgfiets (Cargo bakfiets)

Bakfietsen worden steeds populairder bij bezorgingsdiensten. Grote pakketbezorgers tot aan kleine restaurants zien de voordelen van het mobiele en groene alternatief voor de auto.

Een cargo bakfiets is perfect voor het transport van al jouw goederen. E-bakfietsen zijn een voordelige transportoplossing doordat ze:

 • Goedkoper zijn dan auto’s en scooters
 • Minder onderhoud nodig hebben
 • Geen brandstof nodig hebben
 • Gebruikt mogen worden zonder rijbewijs
 • Bezorgers sneller naar hun bestemming brengen in de stad

Daarnaast werk je mee aan een milieuvriendelijke oplossing, wat ook zorgt voor een duurzaam imago.

Elektrische bezorgfietsen zijn de oplossing voor iedere postbezorger, koeriersbedrijf en maaltijdbezorger.

Full Service Plan voor bedrijven

Voor bedrijven bieden we ook ons Full Service Plan (FSP) aan. Al je service en onderhoud is hierbij inbegrepen. Denk onder andere aan 24-uurs mobiliteitsgarantie, onderhoud en reparatie op locatie, en een alarmlijn die 24/7 bereikbaar is. Lees meer over dit unieke plan op onze zakelijke pagina.

Elektrische bakfiets kopen bij JUIZZ

JUIZZ is 100% gespecialiseerd in e-bikes. We hebben het grootste assortiment elektrische bakfietsen in Nederland en onze monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhoud.

Bij JUIZZ zijn alle modellen standaard op voorraad, waardoor het ook altijd mogelijk is om de fiets te kopen, leasen, of om het eerst rustig uit te proberen.

Kom langs bij één van onze filialen en ontdek zelf wat een verschil een elektrische bakfiets maakt.